Αρ.Πρωτ 571/5-9-2022

Θέμα:  «Εν κρυπτώ τροποποίηση του Οργανογράμματος»

Στην τελευταία συνάντηση της Ομοσπονδίας με το Διοικητή της ΔΥΠΑ στις 4 Αυγούστου 2022, αλλά και πιο πριν με γραπτή δημόσια ανακοίνωση (Αρ.Πρωτ  564/25-7-2022),   ζητήσαμε ενημέρωση για την τροποποίηση  που έγινε στο Οργανόγραμμα ΠΔ11/2022, ερήμην των εργαζομένων.

Ζητήσαμε τους λόγους που έγινε εν κρυπτώ η τροποποίηση του Οργανογράμματος και τι  αλλαγές περιλαμβάνει. Είναι προφανές πως η εν κρυπτώ από τους εργαζόμενους τροποποίηση του Οργανογράμματος συνιστά συμπεριφορά αντιδεοντολογική, για τους διοικούντες της ΔΥΠΑ

Ζητούμε ΑΜΕΣΑ να αποσταλούν στους εργαζόμενους  όλες οι αλλαγές και οι τροποποιήσεις που προτείνει η Διοίκηση σε σχέση με το υφιστάμενο Οργανόγραμμα και ένα ερώτημα:  Υπάρχουν   φωτογραφικές διατάξεις στο προτεινόμενο νέο Οργανόγραμμα και αυτός είναι τελικά  ο λόγος απόκρυψης; Δεν θέλουμε να πιστεύουμε κάτι τέτοιο γι’ αυτό δημοσιοποιήστε το άμεσα. 

ΥΓ: Η διαφάνεια, η δημοσιότητα, η αντικειμενικότητα και η αξιοκρατία φαίνεται να έχουν πάει περίπατο μπροστά στην εξυπηρέτηση των  ατομικών και  κομματικών συμφερόντων. 

                                     Για το ΔΣ

                o Πρόεδρος           ο  Γ.Γραμματέας

                   Μακράκης Γ.             Τηλιγάδας Κ.