Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕ∆ συνεχίζουμε τον αγώνα μας! Κανένα περιθώριο υπαναχώρησης! Αποφασίσαμε τη συνέχιση των κινητοποιήσεών μας και εξαγγέλλουμε νέα 48ωρη απεργία τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, 5 και 6 Αυγούστου αντίστοιχα.

Την ∆ευτέρα 5 Αυγούστου συγκεντρωνόμαστε στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) στις 10:00. ∆εν θα τους επιτρέψουμε την αποδόμηση του ΟΑΕ∆. Η κοινωνική πρόνοια είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας. Ενωμένοι, αποφασισμένοι και δυνατοί θα αντιμετωπίσουμε κάθε παράλογη ενέργεια της Κυβέρνησης. Η κινητικότητα, η διαθεσιμότητα ή όπως αλλιώς ονομάζουν οι συγκυβερνώντες την όποια ενέργεια εις βάρος των εργαζομένων στον ΟΑΕ∆ είναι ενέργεια πρώτα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και μετά εις βάρος των υπαλλήλων του ΟΑΕ∆! Όποιος υπερβεί αυτή την «κόκκινη γραμμή» θα βγει εκείνος στην διαθεσιμότητα από τον λαό!

Συνάδελφοι,
Κανονικές άδειες και οποιαδήποτε απουσία την ώρα αυτή πλήττουν ευθέως τον αγώνα μας και εξυπηρετούν τα σχέδια της συγκυβέρνησης για την διάλυση του κοινωνικού κράτους. Ας αναλάβει ο καθένας από εμάς την προσωπική του ευθύνη για να μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα παιδιά του. 

Η Ομοσπονδία θα επανεξετάσει την κατάσταση μετά το πέρας της απεργίας και θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.