ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

 

 

 

Αρ. Πρωτ.237/9-6– 2016

Προςτις Ενώσεις Μέλη μας

ΠροςΌλες τις Υπηρεσίες

Θέμα:«Ενημέρωσηπερί Οργανογράμματος ΟΑΕΔ»

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη, 7 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ με  τη διοικήτρια του Οργανισμού κ. Μαρία Καραμεσίνη.

Στη συνάντηση διευκρινίστηκε από τη Διοικήτρια ότι το σχέδιο που μας έχει δοθεί  για διαβούλευση δεν αποτελεί το ολοκληρωμένο οργανόγραμμα και ότι θα ακολουθήσει 2η φάση διαβούλευσης, αφού μας δοθούν όλα τα δεδομένα. Διευκρινίστηκε  ότι το σχέδιο που μας εστάλη ως οργανόγραμμα αποτελεί ένα σημείο έναρξης διαλόγου με  κάποια βασικά δεδομένα της 1ης φάσης της διαβούλευσης. Για το θέμα αυτό συναποφασίστηκε νέα συνάντηση μεταξύ του ΔΣ της Ομοσπονδίας και της Διοικήτριας  για την Τετάρτη, 22 Ιουνίου.  

Με βάση τα δεδομένα αυτά και επιφυλασσόμενοι μέχρι την ολοκλήρωση του νέου οργανογράμματος και την τελική φάση της διαβούλευσης, συνεχίζουμε την επεξεργασία των στοιχείων του σχεδίου οργανογράμματος που μας έχουν δοθεί, μέχρι τη Τρίτη, 21 Ιουνίου - και όχι μέχρι 15 Ιουνίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν με τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις μας (οι οποίες θα συντονίσουν τον διάλογο) ή με την Ομοσπονδία για τυχόν επισημάνσεις, σύμφωνα και με την 233/26-5-2016 ανακοίνωσή μας.

Ξεκαθαρίζουμε για άλλη μια φορά, ότι στόχος μας είναι ένα νέο Οργανόγραμμα μακράς πνοής, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες των συναλλασσόμενων με τον Οργανισμό πολιτών, θα διασφαλίζει την αξιοκρατία και την αξιοποίηση του προσωπικού και θα υπακούει σε βασικές αρχές αποκέντρωσης των υπηρεσιών και  εξυπηρέτησης του πολίτη