ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΡΜΟΓΕΝΟΥΣ 10                                                     

ΤΚ 41447 ΛΑΡΙΣΑ                    

ΤΗΛ FAX 2410-564501                                         Αριθμ Πρωτ. 101 . 26-05-2017

Email:eyoaedke@oaed.gr

                                                        

                                                                      

                                                                  

                                                               

                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

          Χαιρετίζουμε τη σημερινή επίσκεψη της Διοικήτριας του Οργανισμού στην πόλη της Καρδίτσας για την παράδοση των κατοικιών του Οικισμού ‘’Καρδίτσα ΙΧ’’, έτσι ώστε να προχωρήσει μια κοινωνική στεγαστική πολιτική, η οποία τα τελευταία χρόνια ατόνησε με την κατάργηση των Οργανισμών ΟΕΚ και ΟΕΕ.

Ένα δύσκολο εγχείρημα, στο οποίο ο Οργανισμός μας, τελικά, μετά και τις επίπονες προσπάθειες των εργαζομένων του, αποδεικνύεται αποτελεσματικός, παίρνοντας τα εύσημα από τους ωφελούμενους, αλλά και την κοινωνία γενικότερα.

 

Καλούμε τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ, να μη σταθεί σε διεκπεραιωτικού χαρακτήρα ενέργειες, αλλά να συνεχίσει και να ενισχύσει τις παροχές των κατηργημένων Οργανισμών και ιδίως τη στεγαστική πολιτική, τον κοινωνικό τουρισμό και την ενίσχυση των ΒΝΣ.

Με την αυριανή επίσκεψη της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ στον υπό κατασκευή Βρεφονηπιακό Σταθμό, ο οποίος θα αποτελέσει ένα πραγματικό κόσμημα για την πόλη της Καρδίτσας, θα επιτευχθεί άλλο ένα άνοιγμα της Κοινωνικής Πολιτικής του Οργανισμού σε τοπικό περιφερειακό επίπεδο.

Εμείς, ως εργαζόμενοι, απαιτούμε και διεκδικούμε ο συγκεκριμένος σταθμός να στελεχωθεί άμεσα με μόνιμο προσωπικό, έτσι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει ορθολογικά και να συνεισφέρει πραγματικά στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 
 

Ο Πρόεδρος                                                              Η Γενική Γραμματέας

 

Μπαζιάνας Γεώργιος                                                Μακρή Κλεονίκη