Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε σχέση με τη δικαστική διεκδίκηση δώρων κλπ επισημαίνουμε ότι: Ως Ομοσπονδία προτάσσουμε την συνδικαλιστική διεκδίκηση, τη με νόμο δηλαδή, επαναφορά 13ου, 14ου μισθού κλπ.

Με αυτή την έννοια καλωσορίζουμε τις θετικές αποφάσεις δικαστηρίων (211 συνάδελφοι ΙΔΑΧ  ΟΑΕΔ δικαιώθηκαν στο ειρηνοδικείο Αθηνών). Θεωρούμε ότι όλες οι θετικές αποφάσεις που εκδίδονται πρέπει να αξιοποιηθούν για να ασκηθεί πίεση από τα συνδικάτα και να δοθεί πολιτική λύση (επαναφορά με νόμο 13ου και 14ου μισθού)

Διευκρινίζουμε επίσης ότι:

  1. Επειδή  μετά την έκδοση της θετικής πρωτόδικης απόφασης και τη δικαίωση 211 συναδέλφων ΙΔΑΧ  πολλοί συνάδελφοι που δε συμμετείχαν στην δικαστική διεκδίκηση το 2016 εκδήλωσαν ενδιαφέρον, σας ενημερώνουμε ότι όποιος συνάδελφος επιθυμεί τη δικαστική διεκδίκηση των Δώρων  2013, 2014, 2015, 2016 και 2017 θα πρέπει να ακολουθήσει την εξής διαδικασία:

α. Καταθέτει το ποσό των35 ευρώστον λογαριασμό:

GR77 0140  2370 2370 0200 2002 299   ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ.

Η κατάθεση γίνεται στον λογαριασμό της Ομοσπονδίας για λόγους συντονισμού και ελέγχου της διαδικασίας

β. Συμπληρώνει  την  επισυναπτόμενη αίτηση.

γ. Υπογράφει το επισυναπτόμενο εργολαβικό. 

δ. Στέλνουμε την αίτηση, το εργολαβικό και  το αποδεικτικό της κατάθεσης από την Τράπεζα στο ακόλουθο email:   με κοινοποίηση στο email:

Η Παραπάνω διαδικασία  πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι26/10/2018

  1. Σε σχέση με την οδηγία της ΑΔΕΔΥ, σας ενημερώνουμε ότι, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι συνάδελφοι, αποφασίσαμε, ως Ομοσπονδία, σε συνεργασία με τους νομικούς μας συμβούλους μας, να καταθέσουμε ομαδική  αίτηση για διακοπή παραγραφής για όλους τους συναδέλφους

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που θέλουν διευκρινήσεις να επικοινωνήσουν με την Ομοσπονδία μας.

Για το ΔΣ

                                                                       Ο Πρόεδρος                                          Ο Γ. Γραμματέας

        Μακράκης Γεώργιος                           Τηλιγάδας Κωνσταντίνος