ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.
Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος 
Τηλ. 2109924316-2109989647
FAX. 2109924316
e-mail: 

                                                                                 Αρ. Πρωτ. 481 / 22-4-2021

Θέμα: Νέα τελεσίγραφα

                                                               Δεν έχουν τον Θεό τους

Η Διοίκηση, εντελώς τιμωρητικά και εντελώς παράλογα, ζητά από τους εργαζομένους στα ΚΠΑ να διεκπεραιώσουν αιτήσεις προγραμμάτων απασχόλησης, που θα τους δοθούν από άλλες υπηρεσίες, μέχρι και τη Μ. Παρασκευή! Δεν έχουν τον Θεό τους!

Εκτός του ότι η Μ. Παρασκευή είναι αργία, εκτός του ότι η Διοίκηση θυμάται τις εκκρεμότητες κάθε Πάσχα και κάθε Χριστούγεννα, η Διοίκηση πρέπει να σοβαρευτεί. Η Διοίκηση πρέπει να προγραμματίσει, πρέπει να οργανώσει, πρέπει να στελεχώσει τα ΚΠΑ. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι αποδεκτό, όποτε η Διοίκηση το θυμάται, να πιέζει τα συνήθη "υποζύγια". Δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι αποδεκτό να ζητούν από υπαλλήλους να αφήνουν πίσω τη δουλειά της υπηρεσίας για να διεκπεραιώσουν δουλειά άλλης υπηρεσίας και να ξεκινά έτσι ένας φαύλος κύκλος καθυστερήσεων.Η επεξεργασία αιτήσεων ΝΕΕ και ΝΘΕ θέλει χρόνο και σοβαρότητα, θέλει γνώση, θέλει επικοινωνία με επιχειρήσεις που στην προκειμένη περίπτωση είναι άγνωστες στους υπαλλήλους των υπηρεσιών.
Επίσης, είναι Μ. Εβδομάδα και οι εργαζόμενοι ίσως έχουν ακόμα δικαίωμα να πάρουν άδεια.... (Αν το επιτρέπετε, κ. Διοικητά).

Για μια ακόμα φορά επισημαίνουμε στη Διοίκηση πως η εμμονή για αριθμούς και δελτία τύπου δε συνάδει με τη σοβαρότητα, την οργανωτικότητα, τον σωστό προγραμματισμό και τον σεβασμό απέναντι σε εργαζόμενους και συναλλασσόμενους.

Ζητούμε από τους συναδέλφους να μην αλλάξουν τον προγραμματισμό τους σε άδειες και να μην αποδεχτούν παράλογα τελεσίγραφα.

                         Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γ.Γραμματέας

Μακράκης Γ.                                  Τηλιγάδας Κ.