Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕ∆, εκφράζει την αλληλεγγύη της και την αμέριστη συμπαράστασή της στον δίκαιο αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων, οι οποίοι βρίσκονται για πέμπτη συνεχή εβδομάδα σε κινητοποιήσεις κατά των διαθεσιμοτήτων - απολύσεων... 

Ο αγώνας για τα αυτονόητα πρέπει να είναι διαρκής... Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τις παράνομες και αντισυνταγματικές ρυθμίσεις που προωθεί η Κυβέρνηση προκειμένου να κάμψει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα Πανεπιστήμια και ειδικότερα τη νομοθετική ρύθμιση για ατομική υποβολή στοιχείων, ρύθμιση που δεν θα αφορά μόνο τα ΑΕΙ-ΤΕΙ αλλά και όλα τα ΝΠ∆∆, η οποία αλλάζει στην ουσία τον ∆ημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα, μεταφέροντας την ευθύνη από το Νομικό Πρόσωπο στον υπάλληλο. Με τη ρύθμιση αυτή η μη υποβολή στοιχείων συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα του κάθε υπαλλήλου και τον οδηγεί σε αργία!!!

∆ηλώνουμε με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο ότι εμείς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕ∆, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλάι κάθε εργαζόμενου, κάθε σωματείου, κάθε συλλογικής δράσης που αγωνίζεται ενάντια σε αυτές τις πολιτικές.