Συναδέλφισσες – οι

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται ο οκτάμηνος εμπαιγμός και η παραπλάνηση των συναδέλφων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Καμιά υπόσχεση και κανένα χρονοδιάγραμμα για την ένταξή τους στη διαδικασία της κινητικότητας δεν έχει υλοποιηθεί, φέρνοντάς τους πλέον άμεσα αντιμέτωπους με το φάσμα της απόλυσης και της ανεργίας.

Μοναδικό ανάχωμα κι ελπίδα σ’ αυτή την εξέλιξη αποτελεί η δική μας έμπρακτη στήριξη και συμπαράταξη στον αγώνα τους, προκειμένου να τεθεί δυναμικά  ένα πλαίσιο  άμεσης και πλήρους  αποκατάστασής τους.

Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες που αφορούν στο νέο σύστημα αξιολόγησης  στο Δημόσιο που δημιουργεί ακόμη μια τεράστια δεξαμενή υποψήφιων «διαθέσιμων» και απολυμένων.

Τα Δ.Σ. της Ομοσπονδιών μας σε συνεννόηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Διαθεσίμων που περιλαμβάνει και τους συναδέλφους από το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ,

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

για την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 Πανελλαδική Προειδοποιητική  Στάση Εργασίας από τις 12.30 μέχρι τη λήξη του ωραρίου με συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας, Σταδίου 29ώρα 13:00.

Τα πρωτοβάθμια σωματεία να προχωρήσουν σε Συνελεύσεις- Ενημερώσεις στους χώρους δουλειάς μαζί με τους εκπροσώπους  εκπροσώπων των Ομοσπονδιών.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ «ΘΕΡΜΟ» ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΚΙΝΑ

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ :

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ «ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ»

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ - ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΕΜΑΣ

Τα ΔΣ των Ομοσπονδιών