Αρ. Πρωτ. 118 / 4-9-2014

Προς τις Ενώσεις Μέλη μας

Προς Όλες τις Υπηρεσίες

Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι σε εξέλιξη η απεργία–αποχή που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ  και αφορά  οποιαδήποτε διαδικασία–στάδιο εφαρμογής του Νόμου 4250/2014 για την προσχηματική αξιολόγηση.

Ως εκ τούτου δεν συμπληρώνουμε και δεν  καταθέτουμε οποιοδήποτεέγγραφο αποστέλλεται και αφορά το σχετικό νόμο ή την εφαρμοστική εγκύκλιο.

Ο Νόμος για την προσχηματική αξιολόγηση είναι παράλογος, παράνομος, αντισυνταγματικός και ανεφάρμοστος. Οι όποιες «προσπάθειες» για ωραιοποίηση του, μέσω τροπολογιών και συνεχόμενων αναβολών μας αφήνουν αδιάφορους, όσο ο νόμος παραμένει στην ουσία του «Μητσοτακικός», υπαλληλοκτόνος, προφητικός, εκδικητικός και πελατειακός.

Το σύνολο του δημοσιοϋπαλληλικού κόσμου και της νομικής και επιστημονικής κοινότητας έχει δηλώσει την αντίθεσή του σε αυτό το νομοθέτημα, αλλά η Κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθειά της να ξεγελάσει την κοινωνία και τους δημοσίους υπαλλήλους ότι δήθεν πρόκειται για αξιολόγηση.

Συνεχίζουμε ενωμένοι τη συμμετοχή μας στην απεργία–αποχή μέχρι την οριστική κατάργηση του νόμου για την προσχηματική αξιολόγηση.

Τέλος καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας. Προσυγκέντρωση για τους Υπαλλήλους του ΟΑΕΔ έχει οριστεί από την Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 6/9/2014 στις 17:30 μπροστά στην Παναγία Χαλκέων, επί της οδού Εγνατίας.

 

Για το ΔΣ 

 

Ο Πρόεδρος       Ο Γ. Γραμματέας

Μακράκης Γεώργιος        Ρέππας Ιωάννης